top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 14 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas292
mod_vvisit_counterJuče573
mod_vvisit_counterOve sedmice2697
mod_vvisit_counterProšla sedmica4636
mod_vvisit_counterOvaj mjesec15579
mod_vvisit_counterProšli mjesec23011
mod_vvisit_counterUkupno1586024
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Saopštenje za javnost ZEDP "Elektro-Bijeljina" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 18 mart 2021 10:10

alt
alt

alt
Iz ZEDP "Elektro-Bijeljina" stiglo je saopštenje za javnost u kojem se ukazuje na sve češće probleme sa kojima se radnici ZEDP „Elektro-Bijeljina“ susreću na terenu prilikom obavljanja redovnih poslova na i oko energetskih objekata i instalacija. Saopštenje je ujedno i apel građanima da se pridržavaju zakonskih odredbi i dozvole radnicima ZEDP "Elektro-Bijeljina" da nesmetano rade.

"Podsjećamo da je najnovijim Zakonom o električnoj energiji Republike Srpske, objavljenom u Službenom glasniku 68/20 i Кrivičnim zakonikom Republike Srpske, objavljenom u Službenom glasniku 15/21 od 23.februara 2021. godine, precizno definisano da je kupac dužan da omogući ovlaštenim licima nadležnog operatera pristup mjernim mjestima i instalacijama, kao i mjestu priključka radi poslova očitavanja, provjere ispravnosti, otklanjanja kvarova, obustave isporuke i drugih poslova.
Takođe, zakonom je definisano i strogo kažnjivo svako nelegalno priključenje na mrežu ili izvođenje radova od strane trećih lica, suprotno važećim propisima.
Zbog toga molimo krajnje kupce da uvaže sve rečeno i zakonom propisano, kako bismo nesmetano obavljali našu djelatnost" - piše u saopštenju za javnost koje je dostavljeno redakciji radija "MAGIC".


Slobodan Đalamić

stručni saradnik za komunikaciju

Poslednje ažurirano četvrtak, 18 mart 2021 10:11
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom