top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 19 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas298
mod_vvisit_counterJuče378
mod_vvisit_counterOve sedmice298
mod_vvisit_counterProšla sedmica2796
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10581
mod_vvisit_counterProšli mjesec16203
mod_vvisit_counterUkupno1705051
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Bratunac : Pohod "Stazom zdravlja" u subotu 11.septembra PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 06 septembar 2021 11:18


Bratunac - UŽ "Maja" Kravica, u okviru projekta „Podrška razvoju ruralnog  turizma u funkciji ruralnog razvoja opštine Bratunac“, organizuje u subotu 11.septembra pohod „Stazom zdravlja“ koja promoviše ruralni turizam u opštini Bratunac. Okupljanje na polazištu ispred „Кuće zdravlja“, Repovac, u 8.00 časova, a zatim će se krenuti Stazom zdravlja do odmorišta „Malinjak“ gdje će od 9.00 do 10.00 časova biti organizovano druženje i doručkovati domaća hrana u okviru keteringa OPZ „Žena“.

"U 10.00 časova nastavljamo pohod „Stazom zdravlja“ preko vidikovca „Skaradovica“ do „Rajske plaže“ u Кrasan Polju, i zajedničkog ručka.Pohod „Stazom zdravlja“ podržan je i od strane OSCE-a u BiH, kancelarija Srebrenica. Molimo sve zainteresovane da potvrde svopje učešće na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili broj telefona 065 217 501" - saopšteno je iz UŽ "Maja" Kravica.

Udruženje žena „Maja“ Кravica uz podršku Opštine Bratunac implementira projekat  „Podrška razvoju ruralnog  turizma u funkciji ruralnog razvoja opštine Bratunac“ u periodu od 01.jula do 30.  septembra 2021.godine.
Provođenjem ovog projekta želimo afirmisati razvoj sela, te pospješiti očuvanje tradicije i običaja, kao i afirmisati i razvijati turističke potencijale opštine Bratunac.


Кroz projektne aktivnosti ćemo obuhvatiti 25 žena koje imaju potencijala da se bave seoskim turizmom te zainteresovane građane/ke koji žele da koriste već mapiranu „Stazu zdravlja“.
Cilj projekta je povećati znanje žena i ostalog građanstva za pružanje usluga ruralnog turizma u opštini Bratunac kao i povećati znanja u očuvanju i izradi tradicionalnih jela u svrhu bolje turističke ponude i promocije destinacije mapiranom Stazom zdravlja, Repovac- Rajska plaža.
Aktivnosti predviđene ovim projektom su :
-Studijska posjeta seoskom gazdinstvu  Zličina Rogatica  
-Degustacija  tradicionalnih jela,  očuvanje običaja  u svrhu  turističke ponude
-Pohod „Stazom zdravlja“ koja promoviše ruralni turizam

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom