top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 22 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas519
mod_vvisit_counterJuče771
mod_vvisit_counterOve sedmice519
mod_vvisit_counterProšla sedmica5599
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5289
mod_vvisit_counterProšli mjesec23759
mod_vvisit_counterUkupno1875275
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Predsjednica RS razgovarala sa načelnikom, sportistima i zdravstvenim radnicima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 24 jun 2022 11:00

altVlasenica - Predsjednica RS Željka Cvijanović juče je posjetila opštinu Vlasenica gdje se sastala sa rukovodstvom opštine a nakon toga i sa sportistima ove opštine, košarkašicama KK "10.avgust" i karatistom Sašom Erešom. Nakon sastanka u opštini, predsjednica je posjetila vlasenički Dom zdravlja. Na sastanku sa načelnikom opštine Vlasenica, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je o realizaciji započetih projekata i onih koji će biti realizovani u narednom periodu.

alt“Ovo je bio jedan uspješan sastanak i zahvaljujem se načelniku na dugogodišnoj I dobroj saradnji sa republičkim institucijama.Nema razvoja lokalne zajednice ako nemate dobru saradnju sa republičkim vlastima. Ta saradnja je rezultirala ovdje u Vlasenici mnogim projektima kao što je ulaganje u fakultet, rekonstrukciju vrtića, osnovne škole I dr. Ono što podržaamo u Vlasenici jeste aktviizam I namjera da se dalje ide sa dobrim projektima. Naravno strateški projekat se odnosi na turistički kompleks Igrišta I našli smo model kako da se to realizuje. Ono što me raduje jeste odnos lokalne zajednice prema djeci I sportskim kolektivima. Danas sam imala priliku da razgovaram sa ovim divnim djevojčicama koje predano rade I postižu sjajne rezultate a uz to su I odlilčni učenici, izuzetno kulturni. Moramo cijeniti ovakve sportske kolektivve I inicijative koje dolaze sa lokala jer nije uvijek lako iz malog mjesta izboriti se za ovako veliki uspjeh. Ja sam danas ponosna što sam ih upoznala I ponosna na njihove rezultate jer to su I rezultati RS. Obećala sam im I finansijsku podršku. Takođe, imala sam danas  privilegiju da upoznam i karatistu koji je takođe osvojio sjajan rezultat i čestitam mu na tome" – izjavila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kaljević kaže da je najvažnija tema razgovora sa predsjednicom Srpske bila vezana za Ski centar igrišta, ali i druge razvojne projekte koji će doprinijeti boljem životu, ne samo u Vlasenici nego I u cijeloj Regiji.

alt“Dotakli smo se završetka radova na studentsko –đačkom domu, centralnog Trga, spomenika, razvoja sela, poljoprivrede, infrastrukture I drugih projekata, koji su važni za život lokalne zajednice. Naravno, ključ I glavna tema bila je Ski-centar Igrište I poslovna zona. To su projekti koji su jako bitni za budućnost I opstanak, ne samo Vlasenice već I cijele Regije” – izjavio je načelnik Kraljević.alt

Anđela Pepić kapiten pionirske selekcije KK "10.avgust" Vlasenica u ime Kluba je zahvalila predsjednici RS na vremenu koje im je posvetila.

alt“Mnogo nam je drago što imamo priliku da se upoznamo sa našom predsjedicom. Imamo I podršku naših roditelja, trenera , načelnika opštine I hvala na tome. To je nama podsticaj da još bolje treniramo I igramo” - kaže Anđela Pepić I podsjeća da je njen tim Prvak RS a mlađe pionirke prvakinje BiH.

alt

Nakon radnog sastanka u opštini, predsjednica RS Željka Cvijanović je posjetila vlasenički Dom zdravlja gdje je razgovarala sa direktoricom ove zdravstvene ustanove Gordanom Krstć I zaposlenima.alt

“Želim da se zahvalim predsjednici na posjeti kao I načelniku koji je omogućio ovu posjetu. Zahvaljujući pomoći koju nam predsjednica pruža mi smo u proteklom periodu uspjeli da riješimo mnoge naše probleme I unaprijedimo funkcionisanje našeg Doma zudravlja. Predsjednica je danas obišla prostorije Doma zdravlja, vidjela je gdje su problemi I očekujemo njenu podšku. Moram da napomenem da je u toku procedura nabavke stomatološke stolice za koju je iz kabineta predsjednice RS izdvojeno 25 000 KM” – kaže direktorica dr Gordana Krstić.alt

Krstićeva napominje da je do sada, od lokalne samouprave, predsjednice RS i resornog ministarstva, Dom zdravlja dovio sanitetsko vozilo, rendgen aparat i mobilni rendgen aparat što je u znatnoj mjeri poboljšalo pružanje usluga građanima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.


 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom