top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 23 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas556
mod_vvisit_counterJuče771
mod_vvisit_counterOve sedmice556
mod_vvisit_counterProšla sedmica5599
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5326
mod_vvisit_counterProšli mjesec23759
mod_vvisit_counterUkupno1875312
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Realizacija infrastrukturnih projekata PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 28 jun 2022 08:32
altVlasenica - U opštini Vlasenica u toku je realizacija nekoliko infrastrukturnih projekata a uskoro kreće i realizacija novih. Načelnica Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Nevena Stupar kaže da je u toku rekonstrukcija ulice Ive Andrića dužine 136 metara i širine 4-6 metara.
"Vrijednost radova je 28.600 КM a radove izvodi AD „Zvornikputevi“. Radi se na skidanju oštećene saobraćajne konstrukcije i izrada novog sloja asfalta.Narednih dana počeće radovi na izgradnji pristupne saobraćajnice industrijskoj zoni „Кula-Zeban“ u dužini od 235,77 metara, gdje će biti zamjenjen postojeći lokalni put širine 3 metra, i zamjenjen modernom asfaltiranom ulicom širine 6 metara, gdje će biti urađena drenaža saobraćajnice i odvodnja površinskih voda, kao i horizontalna i vertikalna signalizacija" - kaže Stupareva.
altOna ističe da se nastavlja sa radovima na lokalnim putevima u ruralnim područijima sa nasipanjem a pojedine dionice će biti i asfaltirane prema Programu održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva koji je usvojen od strane SO Vlasenica.
"Završeni su radovi na izgradnji zgrade za porodice izbjeglih i raseljenih lica i toku su završni radovi na vanjskom uređenju.Nastaviće se radovi na izgradnji studenstko-đačkog doma.Početkom jula mjeseca počeće radovi na izgradnji spomen obilježja poginulim srpskim borcima u 20 vijeku u Opštini Vlasenica, odnosno radovi na rekonstrukciji Gradskog trga" - kaže načelnica Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Nevena Stupar .
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom