top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 25 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas490
mod_vvisit_counterJuče771
mod_vvisit_counterOve sedmice490
mod_vvisit_counterProšla sedmica5599
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5260
mod_vvisit_counterProšli mjesec23759
mod_vvisit_counterUkupno1875246
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Rekonstruisan teren za odbojku na pijesku preko projekta Mladi lideri u zajednici PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 01 jul 2022 07:48

altMilići - U okviru projekta "Mladi lideri u zajednici", kojeg implementira Udruženje "Forum žena" Bratunac, u Milićima je rekonstruisano igralište za odbojku na pijesku. Ova aktivnost realizovana je na prijedlog, mladih koji su članovi Omladinskog kluba Milići.


Nikola Lazarević član Omladinskog kluba Milići ima 17 godina i raduje ga što će u ovim ljetnjim danima moći da igra i odbojku na pijesku.

alt„Ovo je veoma pogodno za nas jer do sad nismo imali mogućnost da igramo odbojku. Veoma sam srećan što dobijamo ovakvo igralište“ - kaže Lazarević.

Mirko Simić direktor Sportskog centra Milići napominje da je ovo još jedan sadržaj Sportskog centra koji je zanimljiv mladim ljudima.

alt„Povod današnjeg okupljanja je jedna zdrava ideja koju su predložili mladi Omladinskog kluba Milići. Radi se o rekonstrukciji terena odbojke na pijesku koji je urađen po standardima dimenzija 16x8 metara sa svim pripadajućim elementima. Teren je nekad postojao ali je propao, sad smo se potrudili da ga rekonstruišemo. Odmah po postavljanju mreže djeca su se okupila i počela da igraju odbojku. U narednom periodu planiramo takmičenje u odbojci na pijesku u okviru manifestacije Julsko-avgustovski dani.Radove na rekonstrukciji terena izvelo je milićko preduzeće „Gramel“ - kaže Simić.

Dragana Đurić aktivistkinja Udruženja „Forum žena“ Bratunac i koordinatorica projekta ističe da projekat "Mladi lideri u zajednici" Udruženje "Forum žena" Bratunac realizuje od 01.februara do 30.juna 2022.godine, na području pet lokalnih zajednica : Bratunac, Milići, Vlasenica, Kalesija i Zvornik.

alt

„Do sada su realizovane akcije u Bratuncu, Kalesiji, Zvorniku i Vlasenici. Danas smo u Milićima gdje realizujemo akciju rekonstrukcije igrališta za odbojku na pijesku. Mladi iz Omladinskog kluba su pokrenuli ovu ideju i evo ona je realizovana i kako reče Mirko, direktor Sportskog centra, mladi su već počeli da koriste teren, što nas raduje“ - kaže Đurićeva.

Aktivnosti projekta “Mladi lideri u zajednici” realizuju se zahvaljujuci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI) projektu kojeg implementira Međunraodna organizacija za migracije IOM, a finansira Austrijska razvojna saradnja.


Poslednje ažurirano petak, 01 jul 2022 08:47
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom