top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 42 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas220
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice220
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec831
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924207
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Bolji uslovi za nastavu osnovcima od nove školske godine PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 01 jul 2022 10:59

altMilići - Na desetoj redovnoj sjednici Skupštine opštine Miići, načelnik opštine Marko Savić upoznao je odbornike da, zahvaljujući najvećim dijelom sredstvima Vlade RS, realizuje se ili će biti realizovano nekoliko projekata u centralnoj osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima I područnim odjeljenjima Dubnički Most I Derventa. Načelnik Savić ističe da će ovi projekti omogućiti bolje uslove za odvijanje nastave.

“Konkretno odobrena su sredstva Vlade RS u visini 50 000 KM za rekonstrukciju područne škole u naselju Derventa. Mi smo prošle godine imali gore jedan zahvat gdje smo budžetskim sredstvima uredili učionice I mokre čvorove a kupljena je I peć na pelet. Što se tiče škole na Dubnici planirana je izgradnja sistema grijanja na pelet I Vlada RS sa 14 000 KM finansira ovaj projekat” – kaže Savić I napominje kao veoma važan projekat, uređenje školskog dvorišta Centralne škole u Milićima.

alt

“Za ove namjene , tj.za prvu fazu, Vlada RS I opština Milići izdvojili su po 25.000 KM” - kaže Savić.

Načelnik Savić je podsjetio da će biti uređen I objekat MZ koji se nalazi u naselju Rajići. Nabavljen je građevisnki materijal u visini od 10 000 KM koje je obezbijedila Vlada RS a budžetskim sredstvima opštine u iznosu od 3200 KM biće nabavljena stolarija.


 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom