top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 108 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas244
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice244
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec855
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924231
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Članovi "Leptira" na rehabilitaciji u Budvi PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 24 avgust 2022 10:14

altČlanovi Udruženja roditelja hendikepirane djece i omladine “Leptir“ Srebrenica borave na sedmodnevnoj rehabilitaciji u Budvi - saopšteno je iz Udruženja "Leptir. Pored djece i mladih sa invaliditetom, u pratnji su i mladi tipičnog razvoja,četiri majke i dva vaspitača a smješteni su u hotelu Slovenska plaža.

„Ovo je prilika svim navedenim učesnicima za inkluziju. Za djecu i mlade sa invaliditetom ovo nije klasično ljetovanje već rehabilitacija, inkluzija i socijalizacija, a za tipično razvijene mlade, da uvide sa kojim problemima i potrebama se nose njihovi drugari te da im pomognu“ - kaže Željka Katanić, predsjednica Udruženja roditelja hendikepirane djece i omladine “Leptir“ Srebrenica.

Katanićeva se ovom prilikom zahvalila donatoru koji je želio da ostane anoniman, ocu Ognjenu Perkoviću iz Pljevlja i načelniku opštine Milići za pomoć i podršku prilikom realizacije ove rehabilitacije.

Udruženje roditelja hendikepirane djece i omladine “Leptir” djeluje regionalno na području opština Vlasenica, Milići, Šekovići, Bratunac i Srebrenica. Nastalo je iz potrebe da djeci sa teškoćama obezbijedi pravo na obrazovanje.

Poslednje ažurirano sreda, 24 avgust 2022 10:18
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom