top
logo
Serbian English German




ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 22 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas258
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice258
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec869
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924245
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Obustava saobraćaja zbog početka radova na mostu prema Đurđevićima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 31 avgust 2022 12:07

altMilići - Zbog izvođenja građevinskih radova na demontaži postojećeg i izgradnji novog mosta na rjeci Zeleni Jadar u ulici Cara Lazara u Milićima u periodu od 02.09.2022. godine od 07.00 časova pa do završetka građevinskih radova zatvara se za saobraćaj motornih vozila i pješaka dio ulice Cara Lazara od raskrsnice sa ulicom Solunskih junaka do raskrsnice sa ulicom Carice Milice i deo ulice Carice Milice od raskrsnice sa ulicom Cara Lazara do stambenog objekta broj 17 vlasništvo Lalović Dragana i Lalović Slaviše u ulici Carice Milice.

U istom periodu radi parkiranja radnih mašina (dizalica, kamion i dr) i  odlaganja uklonjenog građevinskog materijala (daske,željezo i dr) zabranjuje se parkiranje motornih vozila na javnom parkiralištu u djelu ulice Carice Milice (parking mjesta ispod stambene zgrade sa ulazima broj 18, 20,22 i 24) - saopšteno je iz opštine Milići.


Izvođač radova je firma „Putevi“ d.o.o. Zvornik, a predviđeni rok za završetak radova je 20 dana od dana uvođenja u posao.


Izvođač radova je obavezan da prije početka izvođenja radova izvrši postavljanje potrebne privremene vertikalne saobraćajne signalizacije kojom će pravovremeno informisati učesnike u saobraćaju o zabrani saobraćaja i vremenu izvođenja radova.


Učesnici u saobraćaju u djela naselja u kome se izvode građevinski radovi na demontaži postojećeg i izgradnji novog mosta i gdje je na snazi zabrana saobraćaja za saobraćaj mogu koriste druge ulice u kojima nije na snazi zabrana saobraćaja.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom