top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 23 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas226
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice226
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec837
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924213
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Škola u Derventi dobija novi krov a biće zamijenjen i dio stolarije PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 19 septembar 2022 11:02

altMilići - Krovna konstrukcija, zamjena stolarije na dvije učionice, sanacija fiskulturne sale I drugi radovi biće urađeni u narednih 30 dana na objektu Područnog odjeljenja OŠ "Aleksa Jakšić" u Derventi. Ugovor o izvođenju radova potpisali su direktor OŠ "Aleksa Jakšić" Milići Radomir Madžarević I direkor AD Komunalno Milići Zoran Stjepanović. Vrijednost projekta je 57 000 KM sa PDV-om, od kojih je Ministarstvo prosvjete i kulture RS obezbijedilo 50 000 KM a ostakat opština  Milići - kaže direktor škole Radomir Madžarević.

“Veliko mi je zadovoljstvo I velika čast da potpišem ovaj ugovor. Predviđeno je da odradimo kopmletnu krovnu konstrukciju na školi, oluke na kompletnoj školi i dvorani, kao i sanacvija dvorane. Ugradiće se PVC stolarija na dvije učionice i zamijenićemo glavna ulazna vrata. Sve ovo radimo kako bi stvorili bolje uslove učenicima i zaposlenima“ - kaže Madžarević.

Posao bi trebao biti završen za 30 dana a obaviće ga AD "Komunalno" Milići. Direktor milićkog komunalnog preduzeća Zoran Stjepanović kaže da prvi put rade ovu vrstu poslova.

alt

“Komunalno preduzeće već duži niz godina pokušava da proširi svoju djelatnost kako bismo održali svoje poslovanje. Prvi put se javljamo na ovu vrstu tendera, imaćemo i podizvođače, nadamo se da će sve proći kako treba”- kaže Stjepanović.

Načelnik opštine Milići kaže da su Milići, lokalna zajednica koja podržava zdrave ideje i inicijatve.

alt

“Smatram da je opština Milići zdrava opština, da su institucije zdrave I da predlažu zdrave inicijative.Danas imamo priliku da prisustvujemo potpisivanju ugovora i moram da izrazuim zahvalnost što sje škoal pokrenula inicijativu za uređenje škole u Derventi. Hvala Ministarstvu i Vladi RS, ali naravno da je I škola ta koja je bila zaslužna za pokretanje ove inicijative. Takođe, naše komunalno preduzeće je jedno zdravo preduzeće koje se trudi da održi dobar poslovni rezultat, tako što se angažuje u različitim oblastima. Mi smo tu da podržimo zdrave ideje jer nam je cilj da se I škola u Derventi dovede u bolje stanje. Nažalost ja moram da istaknem da neki komentari nisu na mjestu, poput "pala je spužva" i slično, jer ipak stvari se kreću u pozitivnom pravcu I ako neko hoće realno da pogleda, onda to može I da vidi” – kaže načelnik Savić.

Nastavu u područnom odjeljenju u Derventi pohađa 25 učenika od prvog do petog razreda.


 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom