top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 13 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas292
mod_vvisit_counterJuče378
mod_vvisit_counterOve sedmice292
mod_vvisit_counterProšla sedmica2796
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10575
mod_vvisit_counterProšli mjesec16203
mod_vvisit_counterUkupno1705045
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Škola programiranja za djecu od sada i na našim prostorima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 20 oktobar 2021 08:22

alt

alt
Djeca uzrasta od 5 do 17 godina koja vole programiranje, od sada imaju mogućnost da online ili u učionici pohađaju Međunarodnu školu za programiranje "Algorithmics". Dragana Rikić menadžer Algorithmics Međunarodne škole programiranja za djecu objašnjava da trenutno kurseve koje škola nudi, pohađa preko 200 000 djece u preko 45 zemalja širom svijeta a njima su se od juna ove godine pridružila djeca iz Bijeljine,Brčkog i Zvornika.

Poslednje ažurirano sreda, 20 oktobar 2021 09:34
Opširnije...
 
Milići : Centar za socijalni rad i OO CK pomogli socijalnim kategorijama PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 15 oktobar 2021 11:56

alt

alt
Milići - JU Centar za socijalni rad Milići u saradnji sa OO Crvenog krata u prethodnom periodu je realizovao sledeće aktivnosti :

1. Podjela donacije korisnicima prava iz socijalne zaštite u vidu nove garderobe i obuće, prvenstveno obraćajući pažnju na djecu i porodice kojima je pomoć u odjeći i obući  bila najpotrebnija. Do sada je donacija podijeljena za 10 porodica. U narednom periodu preostali dio donacije, Centar će podijeliti drugim korisnicima prava iz socijalnih kategorija terenskim obilaskom.

2. Kroz projekat "Hitni apel: kretanje stanovništva" finansiran od strane IFRC, sredstva koja je obezbijedio Crveni krst RS, za 16 domaćinstava, korisnika prava iz socijalne zaštite koji se nalaze u teškoj socijalnoj, materijalnoj i zdravstvenoj situaciji, isplaćena je novčana pomoć u iznosu od po 150 KM po domaćinstvu.

3. Izvršena je podjela paketa prehrambenih proizvoda, ukupno 17 paketa, socijalno ugroženim porodicama i licima korisnicima usluga JU Centar za socijalni rad - saopšteno je iz ove ustanove.

Poslednje ažurirano petak, 15 oktobar 2021 12:07
 
Vlasenica: Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih pomogla članove u skladu sa mogućnostima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 15 oktobar 2021 10:48

alt

alt
Vlasenica - Danas se obilježava Međunarodni dan bijelog štapa - 15.oktobar. Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih koja okuplja članove u Vlasenici, Milićima, Šekovićima i Han Pijesku neće realizovati aktivnosti povodom ovog datuma zbog epidemiološke situacije koju nameće korona virus ali tokom godine organizacija je pomogla svojim članovima onoliko koliko je mogla – kaže predsjednik Međuopštinske organizacije slijepih i slabovidih sa sjedištem u Vlasenici Milenko Jović.

Poslednje ažurirano petak, 15 oktobar 2021 10:58
Opširnije...
 
Vlasenica : Počelo asfaltiranje kružne raskrsnice PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 15 oktobar 2021 10:13

alt

alt
Vlasenica - U Vlasenici je počelo asfaltiranje dijela kružnog toka koji bi do kraja oktobra trebao da bude potpuno završen. Načelnik opštine Miroslav Kraljević izjavio je da je ovo važan infrastrukturni projekat koji će poboljšati bezbjednsot u saobraćaju i olakšati saobraćanje terenim vozilima.

Opširnije...
 
Vlasenica : Komunalno preduzeće nabavilo vlastitim sredstvima novu mašinu PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 11 oktobar 2021 10:58

alt

alt
Vlasenica - Javno komunalno preduzeće "Vlasenica"  nabavilo je novu mašinu koja će olakšati poslovanje i povećati prihode preduzeća. Aleksandar Kraljević, direktor preduzeća kaže da je vrijednost mašine oko 180 000 KM.

Opširnije...
 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 1 od 182
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom