top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 32 gostiju i 1 član na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas233
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice928
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14785
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1628039
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Opština sufinansira zamjenu krova i obnovu fasade na stambenoj zgradi u centru PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 14 april 2021 08:04

altVlasenica - Na stambenoj zgradi u centru Vlasenice u narednom periodu biće zamijenjen krov i obnovljena fasada. Radove čija je vrijednost 36 702 KM finansiraju opština Vlasenica i stanari ove stambene zgrade a očekuje se da posao bude završen za 10 dana ukoliko vremenske prilike dozvole.

"U saradnji sa Opštinskom upravom opštine Vlasenica u ulici Trg srpskih boraca na stambenoj zgradi koja je registrovana kao zajednica etažnih vlasnika S 26-1 i S 26-2 vrši se zamjena krovnog pokrivača i obnova fasade. Ukupna vrijednost radova iznosi 36.702 KM. Opština Vlasenica na čelu sa načelnikom Miroslavom Kraljević će sufinansirati 40 posto vrijednosti radova, dok će ostalih 60 posto finansirati zajednice etažnih vlasnika" - kaže načelnica Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštini Vlasenica Nevena Stupar.

Opština Vlasenica će i dalje u skladu sa svojim mogućnostima nastaviti sufinansiranje Zajednica etažnih vlasnika (ZEV), koje budu vršile zamjene krovnih pokrivača i obnovu fasada, kako bi se poboljšali uslovi stanovanja, a samim tim i estetski izgled grada.


Poslednje ažurirano sreda, 14 april 2021 08:22
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom