top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 22 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas223
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice918
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14775
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1628029
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Власеница : Министар за људска права и избјеглице Милош Лучић посјетио Власеницу PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 14 april 2021 12:04

alt

Власеница - Mинистар за људска права и избјеглице у Савјету министара БиХ Милош Лучић је јуче, 13.4.2021. године посјетио општину Власеница гдје је разговарао са начелником општине Мирославом Краљевићем. Тема разговора били су пројекти који се тренутно имплементирају у Власеници, у циљу рјешавања стамбеног питања избјеглица и расељених лица у овој општини - саопштено је из општине.


У Власеници је у току реализација пројекта Регионалног стамбеног програма, потпројектом БиХ 3 предвиђена је изградња стамбеног објекта у насељу Топлик, којим ће 20 породица бити стамбено збринуто, а у оквиру потпројекта БиХ 5 потписани су уговори за 28 породица које су добиле донацију за обнову и изградњу индивидуалних објеката.

Начелник Краљевић је истакао да на подручју општине Власеница постоји још 150 породица из категорије избјеглих и расељених које немају ријешено стамбено питање и да ће се у наредном периоду настојати уз помоћ надлежних министарстава омогућити стамбено збрињавање за ове породице.

Истакнут је и проблем путне и друге инфраструктуре у насељима гдје станују категорије избјеглих и расељених лица, чиме су кандидована и ова питања као приоритетна за рјешавање у будућој сарадњи Општине и Министарства.

Договорен је наставак међусобне сарадња као и помоћ Министарства за људска права и избјеглице у рјешавању потреба ових категорија становништва.

https://www.opstinavlasenica.org/posjeta-ministra-za-ljudska-prava-i-izbjeglice-milosa-lucica/


Poslednje ažurirano sreda, 14 april 2021 12:04
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom