top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 32 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas218
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice913
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14770
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1628024
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Međuopštinska organizacija slijepih podijelila članovima po školjku jaja pred Vaskrs PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 26 april 2021 12:14


Vlasenica - Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih lica (MOS) Vlasenica obezbijedila je pred predstojeći Vaskrs svojim članovima po školjku jaja. Predsjednik MOS-a Milenko Jović kaže da su iz vlastitih sredstava realizovali ovu aktivnost koja je unazad 10 godina tradicija.


alt"Ova godina je bila teška po svemu, nismo htjeli prekidati tradiciju i uspjeli smo da iz vlastitih sredstava za 37 članova obezbijedimo po školjku jaja pred predstojeći Vaskrs. U Milićima imamo 10 članova u Vlasenici 18, Han Pijesku 3 i Šekovićima 6 članova. U tri opštine smo završili podjelu , tako da je još ostao Han Pijesak" - kaže Jović i dodaje da je 5-6 članova MOS bilo zaraženo koronom a sekretar MOS je nažalost preminuo.

Jović napominje da su poslali zahtjeve za vaskršnju donaciju određenim subjektima ali da još nisu dobili odgovor, tako da su se oslonili na vlastite snage. "Mi smo izdvojili 250 KM za ovu aktivnost. Podjelu smo organizovali tako što će naši članovi otići u trgovinu sa kojom smo sklopili dogovor i podići školjku jaja a mi ćemo kasnije izvršiti isplatu, jedino smo u Han Pijesku preko opštinske organizacije Crvenog krsta organizovali podjelu" - napominje Jović.

Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih sa sjedištem u Vlasenici, osim u ovoj opštini, djeluje i okuplja slijepe i slabovide osobe i na području opština Milići, Han Pijesak i Šekovići.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 26 april 2021 12:15
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom