top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 21 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas224
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice919
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14776
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1628030
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Podgora/Milići : Formiran bokserski klub "HAJDUČKA STIJENA" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 13 maj 2021 09:21

altMilići - Zahvaljujući Milenku Čestiću koji se profesionalno boksom bavio 20 godina, u opštini Milići je osnovan bokserski klub pod imenom „Hajdučka stijena“. Trening centar za buduće boksere, površine 100 kvadrata, opremljen je u skladu sa svim potrebnim standardima u naselju Podgora na Čestićevom imanju.

"Ja sam sa 16 godina otišao u Sloveniju u školu. Bio sam smješten u internatu i imali smo priliku da se bavimo sportom, mene je privukao boks i 1972.godine sam se uključio u ovaj sport a tri godine kasnije postao sam prvak Slovenije. Kasnije sam išao na prvenstvo SFRJ sa Kačarima, Draganom Vujkovićem... Boksom sam se aktivno bavio 20 godina, a pred početak rata u SFRJ otišao sam u Austriju gdje sam se samo rekreativno bavio boksom sa našim ljudima koji su tamo bili a jedan od njih je Jovan Crnokrak... Sada sam u penziji, vratio sam se u rodno mjesto i imao sam odavno želju da osnujem ovdje bokserski klub. U Milićima ima puno perspektivne omladine i vjerujem, ko bude aktivan da će imati uspjeha" - kaže Čestić.

altSportsko društvo Milići ponudilo je novosonovanom bokserskom klubu termine za treninge u Sportskoj dvorani u Milićima ali kako Čestić kaže, trenutno, trening centar u Podgori, koji je na svom imanju izgradio i opremio zadovoljava sve potrebe budućih profesionalnih boksera.

"Komisija iz Bokserskog saveza RS je posjetila trening centar i nisu imali primjedbe, saglasnost od Ministarstva je stigla tako da su osnovni uslovi za rad ispunjeni. Treninzi se obavljaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:00 do 18:00 časova u trening centru u Podgori" - ističe Čestić koji je i trener u klubu i napominje da ima Nacionalnu i Međunarodnu licencu za trenera kao i licencu Nacionalnog sudije.

Ove sedmice klub su posjetili predsjednik Bokserskog saveza Republike Srpske Milenko Tomić zajedno sa bokserom Alenom Rahimićem koji je na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u olimpijskom boksu, u Zagrebu, u kategoriji do 56 kilograma (bantam kategorija) osvojio zlatnu medalju.

Upis članova u bokserski klub "HAJDUČKA STIJENA" Podgora-Milići je u toku a detaljne informacije možete dobiti na broj telefona 066 457 191


Poslednje ažurirano četvrtak, 13 maj 2021 09:41
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom