top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 21 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas155
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice850
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14707
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1627961
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Izgradnja kružne raskrsnice usloviće izmjenu saobraćaja PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 19 maj 2021 11:30

altVlasenica - Zbog radova na kružnoj raskrsnici u Vlasenici, koja je čvorište puteva ka Sarajevu, Beogradu i Banjaluci u narednom periodu saobraćaj će biti izmijenjen. Vozila koja dolaze iz Han Pijeska, biće preusmjerena lijevo na semafor, dok će na dionici prema Tišči i dalje ka Kladnju i Sarajevu vozila biti propuštana naizmjenično uz regulisanje svjetlosnom signalizacijom. Detalje nam pojašnjava načelnica Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštini Vlasenica Nevena Stupar.


"Na magistralnim putevima Milići-Vlasenica i Vlasenica-Tišča, planirano je naizmjenično odvijanje saobraćaja, što će biti regulisano svjetlosnom signalizacijom. Na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak tj.na dijelu ulice 9.januar saobraćaj ce biti u potpunosti obustavljen i vozila ce biti preusmjerena na gradske saobraćajnice tj. ulicu 9.januar i Svetosavsku" - kaže načelnica Odjeljenja za za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštini Vlasenica Nevena Stupar i poziva sve učesnike u saobraćaju na strpljenje.

alt
alt

alt

Poslednje ažurirano sreda, 19 maj 2021 11:43
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom