top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 29 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas201
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice896
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14753
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1628007
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Časove engleskog jezika u milićkom obdanišu "Poletarac" pohađa 27 djece PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 20 maj 2021 10:34

altMilići - Od oktobra prošle godine, djeca u obdaništu "Poletarac" u Milićima pohađaju časove engleskog jezika a nastavu realizuje Jezički centar “IN” sa Sokoca. Časove pohađa ukupno 27 djece raspoređnih u dvije grupe - kaže Slađana Zekanović predavač engleskog jezika.

alt„Imamo mlađu  i stariju grupu. Trenutno smo na času sa mlađom grupom. Oni uče prve i osnovne riječi u engleskom jeziku – boje, dijelovi tijela, prostorije, uglavnom sve što je prilagođeno njihovom uzrastu.Starija grupa su predškolci, oni imaju sličan program ali na malo naprednijem nivou. Zainteresovani su, imaju takmičarski duh veoma razvijen, urade zadatke čak i prije vremena, što mene kao predavača raduje“ – kaže Zekanović i napominje da je važno da djeca u ovom uzrastu počnu učiti strani jezik jer će im to samo bitu plus, kasnije tokom školovanja.

Časovi se realizuju dva puta sedmično po sat vremena a program će, kako nam je Zekanovićeva najavila, biti završen krajem maja, kada će polaznici dobiti diplome.

Kako nam je ranije izjavila direktorica obdaništa "Poletarac" u Milićima, Ljubinka Savić, Jezički centar "IN" sa Sokoca, koji vodi Milenka Beatović, ponudio je da se u vrtiću održavaju časovi engleskog jezika, nakon čega su anketirani roditelji,u smislu da li žele da se časovi održavaju u vrtiću. "Mogli su da se prijave svi koji su zainteresovani. U mlađoj grupi su djeci od 4 do 5 a u drugoj od 5 do 6 godina, tako da imamo dvije grupe. Roditelji koji su prijavili djecu, za ovu edukativnu aktivnost, treba da izdvoje 10 KM, plus 25 KM za knjige" - izjavila nam je direktorica Savić i napomenula da je je obdanište samo posrednik jer žele da djeca u ovoj predškolskoj ustanovi imaju što kvalitetnije sadržaje. 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom