top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 23 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas155
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice850
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14707
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1627961
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Vladimir Erić đak generacije u OŠ "Aleksa Jakšić" Milići PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 01 jun 2021 10:49


Milići - U OŠ "Aleksa Jakšić" u Milićima danas su uručene diplome učeniku generacije, Vukove diplome i posebne diplome učenicima za postignute uspjehe u protekloj školskoj godini kao i novčne nagrade. U okolnostima koje nalažu epidemiološke mjere, zbog pandemije virusa korona, priredbe i organizovanog programa nije bilo a diplome i novčane nagrade učenicima, dodijeljene su u prisustvu roditelja. Ukupno je nagrađeno 7 učenika a Vladimir Erić je učenik generacije, dobitnik Vukove diplome i posebne diplome.

alt
alt

alt
"Dobio sam posebne diplome iz fizike, matematike i poznavanja saobraćajnih znakova. Školovanje je proteklo dobro, zahvalio bih se svojim roditeljima koji su vjerovali u mene i svim nastavnicima koji su mi pomagali tokom školovanja. Nastaviću školovanje u SŠC u Milićima, upisaću zanimanje tehničar informacionih tehnologija" - kaže učenik generacije Vladimir.

Vladimirova majka Julija, inače nastavnica istorije u milićkoj osnovnoj školi, ističe da je ponosna na njegov uspjeh.

alt
alt

alt
"Moj učenik je i moj sin! Nisam bila njemu razredna, izvela sam drugo odjeljenje IX2. Posebna mi je bila ova generacija, možda baš zato što je u njoj i Vladimir. Nadam se da su usvojili znanje koje sam im pružila"- kaže Julija.

Diplome je učenicima uručio direktor škole Jovan Zekić.

"Danas smo imali Dan učeničkih postignuća devetih razreda. Zahvaljujemo se načelniku opštine Marku Saviću koji je izašao u susret i odobrio sredstva da nagradimo uspješne učenike"  - kaže Zekić.

Načelnik opštine Milići Marko Savić izrazio je zadovoljstvo, što je danas imao priliku da nagradi najbolje učenike "male maturante".

"Ovo je poseban dan jer je kraj školske godine. Mi tradicionalno kao i ranijih godina nagrađujemo najbolje učenike na prijedlog škole. Ova školska godina je bila  specifična zbog korona virusa, nastava je organizovana kako u onlline obliku tako i u učionicama sa skraćenim časovima, ali evo svi su učinili napor - roditelji, učenici i nastavnici da se godina uspješno privede kraju i danas sa zadovoljstvom možemo reći da je još jedna generacija završila osnovno obrazovanje" - kaže načelnik opštine Milići Marko Savić.

Nastava za učenike devetih razreda u OŠ "Aleksa Jakšić" u Milićima završena je 26.maja – kaže pedagogica u milićkoj osnovnoj školi Milena Kandić.

alt
alt

alt
"Ukupno je školovanje završilo 59 učenika devetog razreda. Od toga je odličnih bilo 20, vrlo dobrih 13, sa dobrim uspjehom 25 i jedan učenika sa dovoljnim uspjehom. Prosječna ocjena devetog razreda je 3,88 i možemo reći da smo zadovoljni rezultatom jer je nastava realizovana u specifičnim uslovima sa skraćenim časovima i podjelom odjeljenja u dvije grupe" - kaže pedagogica Kandić.

Učenicima koji su završili deveti razred, svjedočanstva će biti uručena sutra.

Danas su nagrađeni :

▶️ Učenik generacije, dobitnik Vukove diplome i posebne diplome
je Vladimir Erić.
▶️ Učenice : Ana Nedimović i Andrea Jolović dobitnice su diplome
"Vuk Karadžić" i posebnih diploma.
▶️ Učenica Lena Dragičević dobitnica je Vukove diplome
▶️ Učenici : Matej Kandić, Jelena Đokić i Ajla Ramić dobili su
posebne diplome.


Poslednje ažurirano utorak, 01 jun 2021 10:52
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom