top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 25 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas170
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice865
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14722
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1627976
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Akcije mladih u regiji Birač PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 07 jun 2021 12:20

altKroz projekat „Mirovna politička akademija za mlade regije Birač“ koji implementira Udruženje „Forum žena“ Bratunac u toku mjeseca juna biće realizovane četiri društveno korisne akcije u Srebrenici,Milićima,Vlasenici i Bratuncu.Mladi aktivisti sa područja navedenih lokalnih zajednica su definisali akcije u svakoj opštini, gdje će će kroz različite aktivnosti biti  uključeni u realizaciju  akcija.


U Srebrenici akcija će biti odrađena  oslikavanjem grafita na zidu u krugu SŠC „Srebrenica“  i postavljanjem klupe .

U Bratuncu akcija saniranja sportskog terena SŠC „Bratunac“  doniranjem dva koša,dvije table za koševe i odbojkašku mrežicu mladi će u saradnji sa osobljem SŠC „Bratunac“ postaviti table ,koševe i mrežicu za odbojku  na sportskom terenu .

Akcijom u Vlasenici mladi će distribucijom promotivnog materijala (majica,hemijskih olovaka i lifleta ) promovisati rad Omladinskog kluba u Vlasenici i novoosnovanog Udruženja mladih „Altruist“.

Uređenje parka u Milićima je akcija koju su  članovi/ce Omladinskog kluba Milići prepoznali kao prioritet u svojoj lokalnoj zajednici.

Projekat „Mirovna politička akademija za mlade regije Birač „ se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom