top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 17 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas258
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice258
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec869
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924245
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Opština subvencionira prevoz učenika osnovne i srednje škole PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 01 jul 2021 10:07

altMilići - Opština Milići subvencionisaće prevoz učenika osnovne i srednje škole u školskoj 2021/2022. godini. Ovu odluku podržali su odbornici Skupštine opštine Milići na četvrtom redovnom zasjedanju. Kako kaže šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti Milka Todorović, učenici osnovne škole za prevoz dobijaju subvenciju 25% od cijene mjesečne učeničke karte a srednjoškolci 100%.

"Učenicima osnovnih škola koji žive i pohađaju školu na području opštine Milićii, a čije je mjesto stanovanja preko 4 kilometra razdaljine od škole, obezbjediće se subvencija 25 % od cijene mjesečne učeničke karte, uz uslov da koriste usluge ovlaštenog javnog prevoznika. Svim učenicima srednje škole koji žive i pohađaju školu na području opštine Milići, a čije je mjesto stanovanja preko 4 kilometra razdaljine od škole, kao i učenicima koji imaju prebivalište  na području susjednih opština, a pohađaju srednju školu u Milićima, obezbjediće se subvencija 100% od cijene mjesečne učeničke karte, uz uslov da koriste usluge ovlaštenog javnog prevoznika" - objašnjava Todorovićeva.

Poslednje ažurirano četvrtak, 01 jul 2021 10:10
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom