top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 11 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas206
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice206
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec817
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924193
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Za upis djece u vrtić dostaviti dokumentaciju do 15.jula PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 05 jul 2021 10:49

alt
alt

alt
Milići - Upis djece u pedagošku 2021/2022.godinu u obdaništu "Poletarac" u Milićima traje do 15.jula a roditelji do navedenog datuma, u obdanište treba da dostave ugovore i kopiju rodnog lista za dijete, koja ne mora biti ovjerena – potvrdila nam je direktorica milićkog "Poletarca" Ljubinka Savić.

"U novu radnu godinu imamo prijavljenih 98 dece i biće primljena sva deca jer je naša opština odlučila da uloži sredstva u nabavku opreme i zapošljavanje vaspitača. Zbog toga mi molimo roditelje da ugovore i ostalu dokumentaciju dostave do 15.jula, jer mi moramo ući u proceduru nabavke opreme kako bi sve bilo spremno za septembar. Nakon 15.jula ko ne dostavi traženu dokumentaciju, nećemo primati decu bez obzira što su prijavljena" - kaže direktorica Savić.

Za boravak 98 dječaka i djevojčica u obdaništu "Poletarac" u Milićima dodatno je potrebno nabaviti 40 kreveta, isto toliko šolja, tanjira, materijala, ćebadi, posteljine i drugih stvari ali najveća stavka je zapošljavanje radnika. "O svemu smo već razgovarali sa roditeljima na sastanku koji smo održali 22.juna, roditelji su tada dobii ugovore i obavešteni su da je 15.juli datum do kojeg trebaju da predaju dokumentaciju a to je ugovor i kopija rodnog lista za dete a lekarsko uverenje će trebati tek od 01.septembra. Roditeljskim sastancima prisustvovala su 94 roditelja" - kaže direktorica Savić.

Obadnište "Poletarac" u Milićima neće raditi u periodu od 26.jula do 15.avgusta, kada će biti realizovan kolektivni godišnji odmor.


Poslednje ažurirano ponedeljak, 05 jul 2021 10:58
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom