top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 14 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas165
mod_vvisit_counterJuče634
mod_vvisit_counterOve sedmice2950
mod_vvisit_counterProšla sedmica4648
mod_vvisit_counterOvaj mjesec22689
mod_vvisit_counterProšli mjesec23083
mod_vvisit_counterUkupno1659026
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Sportski centar u prošloj godini bio uključen u borbu protiv KOVID-19 PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 06 jul 2021 09:23

altMilići - Sportski centar Milići prošle godine je bio u službi kolektivnog karantina od 15. marta do 15. maja a služio je i svojoj svrsi - održavanju treninga i utakmica kada je to epidemiološka situacija dozvoljavala. Direktor Sportskog centra Milići Mirko Simić kaže da je kroz karantin prošlo 38 osoba.

"U funkciji karantina bila je mala dvorana, šest svlačionica, dvije prostorije za doktorsku ordinaciju, osam kupatila te holovi i velika terasa za potrebe osoba smještenih u karantin. Svi zaposleni koji rade u Sportskom centru u Milićima bili su angažovani za potrebe karantina - dovozili su hranu, prikupljali i odvozili kontaminirani otpad... Od maja do oktobra imali smo treninge i utakmice a nakon toga su opet zbog epidemiološke situacije ove aktivnosti prekinute. U 2021-u smo ušli sa nekim aktivnostima i nadamo se da ćemo se vratiti normali" - kaže direktor Simić.

Sportski centar u Milićima zapošljava 4 radnika a izvještaj o radu u 2020-oj godini bio je i jedna od tačaka četvrte redovne sjednice SO-e Milići.


Poslednje ažurirano četvrtak, 08 jul 2021 10:36
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom