top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 12 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas206
mod_vvisit_counterJuče611
mod_vvisit_counterOve sedmice206
mod_vvisit_counterProšla sedmica5184
mod_vvisit_counterOvaj mjesec817
mod_vvisit_counterProšli mjesec26509
mod_vvisit_counterUkupno1924193
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Organizovan 7-dnevni trening u ovkiru projekta "Mirovna politička akademija za mlade regije Birač" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 06 jul 2021 10:12

altUdruženje „Forum žena„ Bratunac realizovalo je od 23. juna do 29.juna sedmodnevni trening za mlade u Sarajevu kroz projekat „Mirovna politička akademija za mlade regije Birač“.Na treningu je učestvovalo 23 mladih različite etničke pripadnosti iz četiri opštine:Bratunac,Srebrenica, Milići i Vlasenica - saopšteno je iz Udruženja "Forum žena" Bratunac.


Tokom sedmodnevnog treninga mladi su imali priliku da usvoje znanje neophodno za razumijevanje nadležnosti lokalnih nivoa vlasti i donošenja odluka koje su od značaja za pitanja mladih u lokalnim zajednicama.

Teme ovog treninga su uključivale mlade i medije, mlade i politiku,odnos lokalnih vlasti prema mladima,mladi i rodna ravnopravnost.

U toku implementacije Projekta mladi su organizovali sastanke sa predstavnicima lokalne zakonodavne i izvršne vlasti kako bi zagovarali budžete za mlade i realizaciju definisanih prioriteta mladih za svaku od lokalnih zajednica uključenih u Projekat.

Projekat „Mirovna politička akademija za mlade regije Birač „ se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Poslednje ažurirano utorak, 06 jul 2021 10:13
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom