top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 17 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas300
mod_vvisit_counterJuče378
mod_vvisit_counterOve sedmice300
mod_vvisit_counterProšla sedmica2796
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10583
mod_vvisit_counterProšli mjesec16203
mod_vvisit_counterUkupno1705053
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Bratunac : Promocija usluge keteringa OPZ "ŽENA" 27.septembra PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 23 septembar 2021 09:22

altBratunac - Udruženje žena "Maja" Kravica i OPZ "Žena", promovisaće u ponedjeljak, 27.septembra uslugu keteringa koju su unaprijedili u okviru projekta "Unapređenje socijalnih usluga kroz jačanje nevladinih organizacija u Bosni i Hercegovini" koji realizuje CARE International Sarajevo uz finansijsku podršku Austrijske Razvojne Agencije. Promotivni događaj počinje u 11:00 časova u Bratuncu,ulica Gavrila Priocipa 97 (Kuća zdravlja) i organizuje se u svrhu upoznavanja šire javnosti sa unaprijeđenom uslugom keteringa koju pruža OPZ “ŽENA”, kroz degustaciju hrane koja čini sastavni dio ponude - saopšteno je iz UŽ "Maja" Kravica.


Aktivnosti je dio projekta “Podrška u  proširenju usluga  OPZ ‘’ŽENA’’- usluge keteringa koji provodi Udruženje žena „Maja Kravica“.

Kroz projekat je OPZ ŽENA podržana u izgradnji i opremanju objekta kuhinje, uz već postojeći objekat hladnjače, nabavci kuhinjskih elemenata, posuđa i prateće opreme, asfaltiranju prilaza objektu, nabavku visokih sklopivih stolova i stolica,   tendi,  štampanju promotivnog materijala (promocija putem banera, lifleta i elektronskog bilborda), kao i u organizaciji promotivnog događaja.Zaposlena je jedna osoba u stalni radni odnos. Takođe je obezbijeđena konsultantska podrška u svrhu unapređenja poslovanja OPZ ŽENA.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom