top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 11 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas32
mod_vvisit_counterJuče599
mod_vvisit_counterOve sedmice1093
mod_vvisit_counterProšla sedmica3102
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8342
mod_vvisit_counterProšli mjesec13911
mod_vvisit_counterUkupno1746424
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Registracija pasa do 30.novembra PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 27 oktobar 2021 11:04

altMilići - Rok za registraciju pasa na području opštine Milići ističe 30.novembra – obavještavaju iz Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju opštine Milići i dodaju da se registarcija može izvršiti kod nadležne veterinarske stanice „Ve Tera“ d.o.o. Milići, koja će uspostaviti i voditi registar pasa za područje opštine Milići.

Odjeljenje za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Opštinske uprave Opštine Milići obavještava sve vlasnike kućnih ljubimaca, odnosno pasa da iste u skladu sa odredbama Odluke o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinom postupanja sa napuštenim i izgubljenim životinjama(„Službeni glasnik opštine Milići“, broj 5/21) i Pravilnika o identifikaciji i načinu vođenja Registra pasa na području opštine Milići mogu registrovati kod nadležne veterinarske stanice „Ve Tera“ d.o.o. Milići, koja će uspostaviti i voditi registar pasa za područje opštine Milići.

Krajnji rok za prijavu, odnosno registraciju pasa je 30.11.2021. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti na sledeće kontakt brojeve:

  • „Ve Tera“– 056/741-036 i
  • Komunalna policija – 056/745-530

Kako Komunalna policija i pripadnici MUP RS PS Milići ne bi bili prinuđeni da u narednom periodu izdaju prekršajne naloge pozivamo Vas da u ostavljenom roku registrujete Vaše kućne ljubimce kod nadležne veterinarske stanice.

https://www.opstinamilici.org/index.php/1103-obavjestenje-iz-odjeljenja-za-prostorno-uredenje-stambeno-komunalne-poslove-i-ekologiju-3


Poslednje ažurirano sreda, 27 oktobar 2021 11:05
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom