top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 14 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas84
mod_vvisit_counterJuče410
mod_vvisit_counterOve sedmice84
mod_vvisit_counterProšla sedmica3176
mod_vvisit_counterOvaj mjesec1868
mod_vvisit_counterProšli mjesec15199
mod_vvisit_counterUkupno1726039
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : 01. novembra počinje sa radom uslužni centar elektrodistribucije u Milićima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 29 oktobar 2021 10:42

altMilići - Uslužni centar elektrodistribucije trebao bi da počne sa radom u ponedjeljak  01.novembra u Milićima – rekao je na juče održanoj šestoj redovnoj sjednici Skupštine opštine Milići načelnik opštine Marko Savić. On je dodao da je to samo jedna od aktivnosti koje su preduzete u cilju rješavanja problema elektrosnabdjevanja koji su evidentirani u proteklom periodu.

"Imali smo u dva navrata sastanke sa predstavnicima ZEDP "Elektro-Bijeljina" na kojima smo govorili o tome i sad je riješeno to pitanje. Od 01. novembra sa radom počinje uslužni centar gdje će građani moći da zaključuju ugovore ili da prijave kvar" - kaže Savić.

On dodaje da su u toku tenderi za rasjecanje rastinja na dalekovodima i rekonstrukciju 35kV dalekovoda Kemenica - Nova Kasaba a radovi bi trebali početi za nekih mjesec dana. "Ono što je još važnije, jeste da je u plan investicija Elektroprivrede RS za narednu godinu, uvrštena obnova dalekovoda "Skelani-Gunjaci" i time će se dobrim dijelom stabilizovati snabdjevanje električnom energijom na području naše opštine" - ističe Savić.

Takođe planirana je i rekonstrukcija niskonaponske mreže koja će biti završena do 2025.godine.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom