top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 11 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas93
mod_vvisit_counterJuče410
mod_vvisit_counterOve sedmice93
mod_vvisit_counterProšla sedmica3176
mod_vvisit_counterOvaj mjesec1877
mod_vvisit_counterProšli mjesec15199
mod_vvisit_counterUkupno1726048
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Dom zdravlja u prvih 6 mjeseci poslovao pozitivno-dr Sušić reizabrana na funkciju direktora PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 01 novembar 2021 10:14

altMilići - U prvih šest mjeseci ove godine dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima ostvario je pozitivan poslovni rezultat u iznosu od 50 181 KM – izjavila je na šestoj redovnoj sjednici SO-e Milići, direktorica ove zdravstvene ustanove Tanja Sušić koja je na sjednici reizabrana na funkciju direktora milićkog Doma zdravlja.

„Kao što sam navela na sjednici Skupštine opštine i pored povećanih troškova zbog pandemije virusa korona, poslovali smo pozitivno oko 50 000 KM. Takođe u prvom mom mandatu uspjeli smo da izmirimo zaostale plate radnicima. Što se tiče dugovanja za električnu energiju, kada sam stupila na dužnost u prvom mandatu, imali smo reprogram koji je iznosio 100 000 KM, i zatekla sam još jednu medijaciju u iznosu od 59 000 KM koja je isplaćena.Reprogram plaćamo redovno a u tekućoj potrošnji, nismo imali duga jer smo redovno plaćali račune. U narednom periodu prioritet nam je nabavka sanitetskog vozila“ – kaže Sušićeva koja, osim što obavlja funkciju direktora radi i kao ljekar, čiji tim ima najveći broj pacijenata.

U domu zdravlja "Sveti Nikola" Milići, trenutno su zaposlena 33 radnika na neodređeno radno vrijeme i jedan pripravnik a šest timova porodične medicine pruža zdravstvene usluge za 5056 osiguranika.


 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom