top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 12 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas17
mod_vvisit_counterJuče599
mod_vvisit_counterOve sedmice1078
mod_vvisit_counterProšla sedmica3102
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8327
mod_vvisit_counterProšli mjesec13911
mod_vvisit_counterUkupno1746409
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Bratunac: CK se pridružio obilježavanju Svjetskog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 29 novembar 2021 12:43

altBratunac - Povoodm Svjetskog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, koji se obilježava, treće nedjelje u novembru, OO Crvenog krsta Bratunac u saradnji sa AMD " Srebrenica" Bratunac i Vatrogasno-spasilačkom jedinicom Bratunac, kroz pokaznu vježbu je obilježila ovaj datum. Mirjana Ostojić sekretar OO Crvenog krsta Bratunac  kaže da su vježbu – simulaciju u pružanju prve pomoći povređenim licima u saobraćajnoj nesreći,  izveli članovi sekcije Prve pomoći.

"Ciljevi obiježavanja su da se sjetimo ljudi poginulih u saobraćajnim nezgodama i pokaže saosjećanje prema patnjama ožalošćenih porodica, da se skrene pažnja na broj poginulih i nastradalih u saobraćajnim nezgodama i potencijalni rirzik za sve učesnike u saobraćaju koji prerasta u jedan oblik epidemije, podići svijest o veličini i uticaju saobraćajnih nesreća na porodice poginulih i nastradalih i društvo kao i potreba za poboljšanje njege nakon saobraćajne nezgode" - kaže Ostojićeva i izražava veliku zahvalnost podmlatku Crvenog krsta koji su na profesionalan način izveli pokaznu vježbu.

Svjetski dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, pod sloganom „Sjetimo se. Podržimo. Djelujmo.“,  obilježen je u 12 gradova i opština Republike Srpske u periodu od  15. do 23. novembra.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom