top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 16 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas35
mod_vvisit_counterJuče599
mod_vvisit_counterOve sedmice1096
mod_vvisit_counterProšla sedmica3102
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8345
mod_vvisit_counterProšli mjesec13911
mod_vvisit_counterUkupno1746427
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Razvoj pčelarstva kroz projekat "Zaštitimo pčele,spasimo ekosistem" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 17 decembar 2021 10:47

altMilići - Opština Milići realizovaće projekat „Zaštitimo pčele, spasimo ekosistem“ koji finansira njemačko savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) uz supervizuju HELP-a, a sufinasira opština Milići i Udruženje pčelara „Matica“ Milići. Vrijednost projekta je 80.000 eura, od kojih je učešće opštine 35% a krajnjih korisnika projekta 15%.  Tim povodom juče je uopštini Milići potpisan tripartitni Memorandum o razumijevanju - kaže načelnik opštine Marko Savić .


„Ovo je jedan od najznačajnih projekata za razvoj pčelarstva na području opštine Milići. Iz budžeta opštine ćemo izdvojiti oko 55 000 KM „ – izjavio je Savić.

Marko Tomić pčelar iz Milića, član Udruženja pčelara "Matica" kaže da su povoljni uslovi pod kojima pčelari mogu da apliciraju na projekat.

„Projekat je izuzetno povoljan. Hvala u moje ime i u ime svih pčelara. Negdje oko 30 pčelara je zainteresovano da učestvuje u projektu“ – kaže Tomić.

alt

Predstavnik Udruženja za razvoj i afirmaciju društva NODAS Šemsudin Maljević napominje da će već danas biti polijepljeni plakati sa obavješetenjem o datumima i mjestu održavanja predavanja koja su sastavni dio projekta

„Svi koji su zainteresovani u narednim danima će imati mogućnost da vide tačne datume predavanja koja će biti orgnizovana a obavještenja će biti polijepljena već danas“ – kaže Maljević.

Tripartitni Memorandum o razumijevanju potpisali su načelnik opštine Milići Marko Savić, predstavnik Udruženja pčelara „Matica“ Milići Radomir Dimitrić i predstavnik Udruženja za razvoj i afirmaciju društva NODAS Šemsudin Maljević.
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom