top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 9 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas24
mod_vvisit_counterJuče599
mod_vvisit_counterOve sedmice1085
mod_vvisit_counterProšla sedmica3102
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8334
mod_vvisit_counterProšli mjesec13911
mod_vvisit_counterUkupno1746416
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Podijeljeno 40 prehrambenih paketa korisnicima Narodne kuhinje PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 05 januar 2022 12:53

altVlasenica - Korisnicima Narodne kuhinje u Vlasenici, podijeljeni  su prehrambeni paketi povodom Božića. Sekretar OO CK Vlasenica Milena Neđić kaže da je 40 korisnika Narodne kuhinje dobilo pakete pomoći zahvaljujući opštini Vlasenica koja je i najveći donator Narodnoj kuhinji.

"Imamo oko 40 korisnika kuhinje koji svaki dan imaju po tri obroka. Imaju topli obrok koji nose kući a danas smo im obezbijedili pakete povodom Božića, da se oni ne bi osjećali odbačenim. Imamo prostor koji je opština opremila za kuhinju, ne plaćamo kiriju tako da možemo da obezbijedimo dovoljno hrane za rad kuhinje i pomoću donatora, ali najveću pomoć dobijamo od opštine koja svakog mjeseca prebacuje sredstva. Hvala opštini, hvala načelniku na pomoći i razumijevanju " - kaže Neđićeva.

altDanijela Klještan, kuvarica u Narodnoj kuhinji, objašnjava da tokom praznika kuhinja neće raditi a za to vrijeme korisnici će imati hranu koju su dobili u paketima. "Imaju dovoljno hljeba, tu su konzerve, meso i nešto slatko , tako da mogu da provedu Božić" - kaže Danijela.

alt54 –ogodišnji Rado Šarčević koji je iz Kladnja izbjegao u Vlasenicu, dva puta je ranjen a sad je i teško obolio. Narodna kuhinja  u Vlasenici mjesto je gdje ima siguran obrok. "Hvala načelniku, meni je lično pomogao mnogo. Sad zavisim od kuhinje jer ne mogu da radim, ne znam šta bi da nemam kuhinje." -kaže Rado.

Podjeli paketa prisustvovao je i načelnik opštine Vlasenica MIroslav Kraljević, kojem je za zahvalnost i podršku Narodnoj kuhinji, uručen Srebrni znak -  priznanje Crvenog krsta Republike Srpske. Priznanje je uručila Sekretar OO CK Vlasenica Milena Neđić.

alt

"Trudim se da pomognem svakom onoliko koliko mogu. Ovo priznanje je pokazatelj da brinemo o svim kategorijama društva i hvala OO CK Vlasenica i CK RS što su prepoznali trud i rad" - ističe načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

Narodna kuhinja u Vlasenici funkcioniše u okviru opštinske organizacije Crvenog krsta Vlasenica.


 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom