top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 21 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas12
mod_vvisit_counterJuče599
mod_vvisit_counterOve sedmice1073
mod_vvisit_counterProšla sedmica3102
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8322
mod_vvisit_counterProšli mjesec13911
mod_vvisit_counterUkupno1746404
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Načelnik organizovao tradicionalni prijem PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 05 januar 2022 13:19

altVlasenica - Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević organizovao je juče prijem za predstavnike lokalne uprave, odbornike,  predstavnike javnog, kulturnog, vjerskog i privrednog života opštine Vlasenica, kao i medija koji sarađuju sa opštinom Vlasenica.

alt

Direktor SŠC "Milorad Vlačić" Vlasenica Pajisija Petrović kaže da je zadovoljan saradnjom sa opštinom i podrškom koju škola dobija  od lokalne uprave. "Srednja škola ima velike potrebe a načelnik nastoji da pomogne u svakom segmentu. Naša škola ima rejting na regiji i postiže rezultate, koji svakako ne bi bili tako dobri da nemamo uslove za rad koje obezbjeđuje opština. U prošloj godini ta podrška se ogledala u nabavci određenih sredstava koja su poboljšala vaspitno-obrazovni rad u našem Centru" - kaže direktor Petrović.

alt

Dobru saradnju sa opštinom Vlasenica ima i "Na" apoteka. Magistar farmacije i vlasenik "Naj" apoteke Mladen Bojanić kaže da su za kratko vrijeme realizvoali nekoliko humanitarnih akcija u zajednici. "Uvijek smo tu da organizujemo određene aktivnosti. Smatramo da dio naše zarade treba da ode u humanitarne svrhe. Do sada smo obezbijedili paketiće za obdanište, u školi smo obilježili Dan borbe protiv AIDS-a, penzionerima dajemo 10% popusta na sav asortiman.." - kaže Bojanić.

alt

Tokom prijema, načelnik Miroslav Kraljević je sa prisutnima, razgovarao  o saradnji u proteklom periodu i projektima koji će biti realizovani u 2022.godini."Završili smo stambeni objekat za smještaj raseljenih porodica, tu je i zgrada policijske stanice. U završnoj fazi je izgradnja kružne raskrsnice a imamo iza sebe puno urađenih projekata kada je u pitanju putna infrastruktura. U ovoj godini imamo u planu uređenje centralnog Trga, završetak studentsko-đačkog doma "Srbija", uređenje psolovne zone Kula- Zeban, izgradnju parking garaže u centralnom dijelu grada, uređenje pijace, uređenje Ski centra Igrišta kao krucijalnog projekta. Plan je da ravnomjerno razvijamo urbani i ruralni dio opštine jer smatram da ovdje ima budućnosti, samo treba raditi" - poručio je načelnik Kraljević. 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom